Kapcsolat

  
  06/70 5140-053
Kövessen minket a Facebook-on is!

Belépés
Kosár

Az Ön kosara üres!

Akciók

Az akciók megtekintéséhez be kell jelentkeznie!

Kátyúgarancia

A Point S abroncsgaranciával Ön biztonságosan közlekedhet, kár nem érheti, mert ez a garancia, esetleges javíthatatlan abroncssérüléseknél Önnek gyors, egyszerű pótlást biztosít.

[részletesen a kátyúgaranciáról]

Látogatók száma

Összesen:

Most online: 1
Ma: 243
A hónapban: 4694
Oldal letöltések:
Összesen: 1501177
Ma: 509
A hónapban: 5706

2014-es téli szezon négy sztárjátékosa

Goodyear Ultragrip 8

Ennek a téli abroncsnak a legnagyobb előnyei, hogy kiváló nedves tapadással és víz való felúszás ellenálló képessége kimagasló. Az ADAC 4 különböző méretben is tesztelte, ahol kettőnél jó, két esetben pedig az ajánlott minősítést adta. De mind a négy esetben megjegyezték, hogy „jeges és nedves úton a legjobb a tesztelt téli abroncsok közül” .

 

ContiWinterContact TS 850

A németek ütőkártyájának tekinthetjük ezt a mintát. A legjobbnak számít fékezőerő és kezelhetőség terén. Valamint az alacsony gördülési ellenállású abroncsok közé tartozik, vagyis nem eszi feleslegesen a benzint.

 

Michelin Alpin A5

A fagyott aszfaltok ura. Tökéletesen eltalálták a fejlesztők a gumikeveréket valamint a futófelületet tökéletesítették.

 

Nokian WR D3

A világon az első gyártó volt aki téli abroncsokat gyártott. Nagyon fejlett saját téli tesztpályája van Ivalóban a gyárnak, ahol tökéletesítik a téli abroncsokat évről évre. Az ADAC teszten jó minősítést kapott a WR D3-as mintázat. Ár-érték arányban pedig feli a prémium márkákat.